Daarom kiezen bedrijven voor Aalterpaint

 

Kwaliteitsvolle industriële verf en technische ondersteuning op maat

Bij Aalterpaint vindt u een brede waaier aan industriële verven: brandwerende verf, anticorrosieverf, industriële coatings en veel meer. Wij zoeken naar de oplossing die het best past bij uw toepassing, hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn. Dat resulteert in verf op maat van al uw projecten en klanten.

Een team van scheikundigen waakt over de kwaliteit van onze producten vanaf de prille ontwikkelingsfase tot de uiteindelijke oplevering. Zo garanderen wij u een duurzame oplossing en service voor elke industriële toepassing.Onze troeven: uw voordelen

In zee gaan met Aalterpaint is kiezen voor verf op maat, maar ook voor een uitgebreide service en kwaliteitsgarantie. Met meer dan 50 jaar ervaring in industriële verven spelen wij snel, doordacht en met de nodige expertise in op al uw uitdagingen.

Product op maat

Wij ontwikkelen het product dat u nodig hebt. Leg ons uw probleem voor en ons professioneel team zoekt een geschikte oplossing.

Service

Ons team garandeert een deskundige service. Na de ontwikkeling, de testfase en de productie, waakt een ploeg scheikundigen over de duurzaamheid van de producten. Indien nodig leveren we ook attesten af.

Technische bijstand

Wij geven advies over de juiste aanbreng van onze verven. Verschillende ondergronden en vereiste kwaliteiten vragen specifieke methodes en laagdiktes. Onze expertise omvat diverse industriële sectoren.

ISO

Onze verven beschermen uw constructies tegen alle omstandigheden zoals vastgelegd in de ISO-normen voor anticorrosieve bescherming.