Sectoren

 

Aalterpaint ontwikkelt verven voor uiteenlopende industrieën.

Wat uw uitdagingen ook zijn, ons team komt met een gepaste oplossing voor de dag.Aalterpaint specialiseert zich in uw project

Wij ontwikkelen formuleverven voor elke sector. Klanten met diverse industriële achtergronden legden ons hun project voor. Ons team van 35 professionele medewerkers komt daarop met een gepaste oplossing voor de dag. Aalterpaint heeft een ruime ervaring met klanten uit vijf verschillende sectoren.

Metaalverwerkende industrie

Wij leveren aan bedrijven die staal verwerken tot diverse eindproducten. Machinebouwers, producenten van magazijnrekken en gieterijen kloppen bij ons aan. Voor elk doeleind hebben wij een gepaste formule.

Doorverkopers

Ook klanten die onder een eigen naam producten op de markt willen brengen kunnen bij Aalterpaint terecht. Wij ontwikkelen op hun vraag de verf die voldoet aan hun marketingplan en de eisen van hun eindklanten.

Industriële applicateurs

Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van onze producten op metaalstructuren. Dat kan ter plaatse, of in een atelier waarna de behandelde stukken gemonteerd worden. Het verfsysteem wordt in deze sector vaak voorgeschreven door een opdrachtgever.

Metaalconstructie

Aalterpaint levert producten aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in de bouw van zeer specifieke constructies, zoals bruggen en pylonen, maar ook aan bedrijven die staalstructuren voor gebouwen ontwikkelen.

Verpakkingsindustrie

Onze verpakkingslakken worden aangebracht op stalen verpakkingen, zoals stalen vaten, en op blikken verpakkingen, zoals spuitbussen en drankblikjes. Wij passen de verf aan naargelang het type verpakking. U vindt bij Aalterpaint zowel luchtdrogende als ovendrogende oplossingen, op basis van water of solvent.